Wednesday, September 19, 2007

Fotos

Avui va de fotos!! Aquest és l'aspecte que té Port of Spain, almenys en la zona on està la oficina. Però la resta de ciutat és molt semblant.

Sant Vincent Street (Port of Spain)


Com veieu, la cosa tampoc dona per molt. La punta de l'edifici que es veu a la dreta és al "Algico Plaza", un edifici d'oficines, on m'hi estic una bona part del dia.

I l'altre foto que us poso és la de la fanta de platan!! No està mal, però té un gust que sobta.

Fanta Banana

I com a novetat, avui ens han donat un cotxe de lloguer per anar amunt i avall. És un cotxas! Un Honda CR-V. Encara no li he pogut fer cap foto, però ja en faré alguna i la penjo. Aquí es condueix per l'esquerra, i el volant està a la dreta. A més, el cotxe porta un canvi automàtic, i és enorme!! Al principi és una mica raro, però ja li he pillat al tranquillo.

Ara són les 9 de la nit, i crec que encara en tenim per una estona. Ha sorgit algun problema i ens hem de quedar una bona estona més. Ja hem demanat el sopar i tot!! Sort que ja queda poc pel cap de setmana, que tot i que també ens tocarà currar, el diumenge és el Dia D, i per tant dilluns ja estarem més tranquils!


2 comments:

Anonymous said...

Fanta de platan?! quines coses que s'inventen aquests "trinidadytobaguencs "(per cert, com és el gentilici d'aquest lloc?).

Oh, ara amb aquest cotxàs que t'han deixat podràs voltar més, no? Que ho disfrutis!

Petonets,
Clarona

moai said...

Oficialment es diuen "Trinidadians" o "Tobagonians". En català, ni idea! Trinidencs o Tobagonencs??¿

Però aquí, ells mateixos es diuen "Trinis", cosa que fa certa gràcia!!