Saturday, September 22, 2007

Arriva la jefa!

Buenoooo, ara que ja s'acosta el dia D ha arrivat la jefa suprema del projecte!! La "project manager" (o PM for those who like acronyms, yeah baby!). Va arrivar ahir, i ja ha demostrat una part del seu poder. Com que sap que hem anat de cul aquests últims dies, s'ha proposat compensar-nos d'alguna manera.

Per començar, ahir ens va portar a sopar al Prime, un dels millors restaurants de Port of Spain. El lloc és super guapo!! L'ambient és molt tranquil i relaxant, i està tot molt ben pensat fins a l'últim detall. Tot plè d'espelmes i llums direccionals, jazz suau de fons, un bon vi australià...aiii, no va estar gens malament.

El menjar tampoc és res de l'altre món, però està prou bé. Avui també ha arrivat un altre company, que ja va estar aquí fa dues setmanes, i crec que tornarem a sopar allà.

La PM també ens vol fer canviar d'habitació, i anar a la part nova de l'hotel. Es veu que les habitacions són totes noves, amb uns sofàs reclinables, i no sé quantes coses més! Diu que el primer que fa ella quan va a algún lloc per al llançament d'un projecte, és comprovar que tothom tingui bones habitacions i que estigui còmode. M'agrada aquesta dona! :)

Això ja s'està acabant. Demà és el dia clau, s'instal·la tot i dilluns ja estarà funcionant. Així que ja queden pocs dies al Carib, i els pocs que queden no tindré gaire feina (tot i que no sé si m'ho crec massa això...). No penso marxar d'aqui fins que hagi estat a Maracas Beach! Això segur!

No comments: